Ons verhaal

Ons verhaal

Ontmoet Bambulah Lifestyle

Tijdens onze reizen naar exotische bestemmingen zijn we verliefd geworden op de klamboe. Het beschermt niet alleen tegen muggen, maar brengt ook veel sfeer in de slaapkamer. In onze zoektocht naar de ultieme klamboe, realiseerden we ons al snel dat deze simpelweg niet bestond. Onze visie van de perfecte klamboe is de combinatie van bescherming & stijl en geproduceerd op een duurzame manier.  We hebben toen besloten om dit eeuwenoude product opnieuw te ontwerpen. Elk detail is doordacht en ontworpen in lijn met onze 3 basis principes: Duurzaamheid, Bescherming & Stijl.
Het resultaat: de Bambulah Klamboe Collectie

De Bambulah family

Tijdens Covid was Bali bijna twee jaar compleet afgesloten, dit veroorzaakte veel ontberingen voor de Balinese inwoners, omdat meer dan 80% afhankelijk is van het toerisme. Ondanks deze trieste situatie hadden we het geluk om onze werknemers tijdens deze uitdagende tijden te ondersteunen, en hebben we zelfs onze business uitgebreid. Achter elke werknemer bevindt zich een gezin dat afhankelijk is van onze en uw bestellingen.

In maart van dit jaar konden we eindelijk weer naar Bali gaan. We hebben een samen-met-elkaar lunch georganiseerd voor onze werknemers om hen te bedanken voor al hun harde werk tijdens deze moeilijke Covid-tijden. Zie de clip van onze Bambulah Familiedag.

Bambulah luxe klamboes

Of het nu zomer is en het krioelt van de muggen, of je wilt in de winter de zon binnen brengen. Of misschien wil je je slaapkamer wel opleuken met iets bijzonders. Met Bambulah transformeer je in een oogwenk je meest intieme plek in huis. Gebruik onze klamboes in de slaapkamer, buiten of hang ze boven je ‘day bed’. Krijg inspiratie met ideeën uit onze collectie. Onze klamboes zijn zoveel meer dan alleen een functioneel muggennet. Wees creatief!

Lifestyle-merk uit Nederland

De meeste van onze klamboes worden gemaakt op het prachtige tropische eiland Bali in ons eigen atelier. Hier vonden we de ambachtslieden met ware passie en oog voor detail. Samen ontwierpen we elke klamboe in onze collectie. Handmade in Bali, Dutch Design!

Bambulah op het dak van de wereld!

Bambulah Lifestyle verschijnt bovenop de iconische Mount Everest.

Een high-end Klimorganisatie vroeg ons om hun luxe basiskamp accommodaties gezelliger te maken voor de klimmers – een thuis ver van huis.

Als dank hebben de klimmers onze vlag meegenomen naar de top van de Mount Everest.

Bambulah; echt ‘on top of the world’!