Ronde Klamboes

Filter

Toont alle 11 resultaten

Bambulah heeft een heel scala aan ronde klamboes. Ronde klamboes worden aan één punt boven het bed bevestigd.

Allereerst: wil je een rond of een vierkant model?

De keuze voor een ronde of rechthoekige klamboe wordt niet zozeer bepaald door de vorm en grote van je bed, maar is meer een persoonlijke keuze. Beiden hebben een verschillende look in de slaapkamer. Veel mensen kiezen voor een ronde klamboe omdat het een minimale inspanning vereist om het net op te hangen. Je kunt het net ook weer gemakkelijk opbergen voor de winter. Veel mensen vinden dat prettig.

Ten tweede: welke maat past het beste bij je bed?

Welke ronde klamboe past het beste bij jou hangt voornamelijk af van de afmeting van het bed. Onze ronde klamboes zijn verkrijgbaar in 14 verschillende maten en ontwerpen. Bambulah verkoopt ze voor een wiegje of ledikant, maar ook als speeltentje (kinder klamboe). Het hemeltje is verkrijgbaar in 5 verschillende kleur accenten. De klamboe is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Voor de 1- en 2-persoons bedden hebben we de keuze uit M (60cm diameter bij de top), L (100cm diameter bij de top) en XL (160cm diameter bij de top).

Ten derde: van welke stof moet de klamboe gemaakt zijn?

Ga je liever voor super sterk en hoogwaardig polyester of prefereer je toch meer 100% organisch katoen? Beiden hebben een andere look & feel.
Het is een geheel persoonlijke keuze. Er bestaat in deze keuze dan ook geen goed of slecht.

Polyester klamboes hebben als voordeel dat ze wat sterker zijn en dat ze geen stof afgeven. Echter, door de wrijving van polyester in droge lucht, kan een polyester net lichtelijk statisch worden en dus wel wat stof aantrekken.

Katoenen klamboes worden niet statisch en zijn wat meer ademend. Een katoenen klamboe trekt ook geen stof aan, echter het geeft wel wat meer stof af dan een polyester net.

Bambulah ronde klamboes zijn verkrijgbaar in sterk polyester, chiffon, maar ook in 100% organische katoen of super zacht mousseline katoen. Al onze netten zijn prachtig afgewerkt met een dubbele zoom van katoen. De zeer hoogwaardige afwerking en design is wat onze klamboes uniek maken.

Tot slot: ben je op zoek naar een 1 of 2 persoons klamboe?

Deze keuze wordt met name bepaalt door het formaat van je bed waarvoor je de klamboe wilt kopen. Zie onze maattabel voor een gedetailleerd overzicht. Al onze ronde eenpersoons klamboes hebben 1 opening aan de voorkant van het net, zodat je gemakkelijk in of uit je klamboe kunt stappen. Al onze ronde tweepersoons klamboes hebben 2 openingen aan weerszijden van het net, zodat je aan beide kanten van het bed in of uit kunt stappen. De enige uitzondering hierop is onze klamboe voor een 2-persoons bed: De Intan, die 1 opening heeft.